Ajankohtaista

 

  

 • Kivakylän hakuaikaa jatkettu su 29.1

  Kivakylä hakemus aikaa on jatkettu vielä tammikuun loppu puolelle sunnuntaihin 29.1 asti. Hakemuksia on tullut mukavasti mutta muutama paikkakunta mahtuu mukaan. 

  Olemme toteuttamassa Kivakylä-tapahtumia Taiteen Keskustoimikunnan rahoittaman HAMA-hankkeen puitteissa koko Suomen alueella vuoden 2023 aikana.
  Harvaan asutulle maaseudulle kohdistuva HAMA-hanke tuo taidetta ja kulttuuria paikkakunnille ja joissa toteutuu harvaan asuttujen alueiden asukkaiden osallisuus ja osallistuminen sekä paikallisten olosuhteiden ja lähtökohtien huomioiminen.

  Kivakylä-tapahtumassa järjestetään kulttuuritapahtuma yhdessä kyläyhteisön kanssa. Kuninkaallinen Nukketeatteri tuo mukanaan osittain tapahtuman sisällön eli nukketeatterinäytöksen ja muuta toiminnallista sisältöä. Kyläyhteisö toteuttaa, mukautuvan Kivakyläkonseptin mukaan, tapahtuman muun sisällön, joka voivat olla ohjelmaa, myyjäiset, kirpputori, työnäytöksiä, esittelyjä, luentoja yms.

  Miten pääsee mukaan Kivakylään?

  Ensimmäiseksi hakijan tulee katsoa HAMA-karttalinkistä https://arcg.is/01Km9O sijaitseeko kylänne/yhteisönne harvaan asutulla maaseutualueella. Kartta on hyvin selkeärajainen ja HAMA alueet on maalattu kartalle vihreällä. HAMA-alueeseen kuuluminen on ehdoton edellytys mukaan pääsemiselle.

  Toiseksi hakijan tulee kirjoittaa lyhyt esittely toiminnasta, paikkakunnasta, miksi haluatte Kivakylään mukaan (max a4). Hakemuksessa tulee olla myös seuraavat tiedot: Yhteisön/hakijan nimi, yhteyshenkilö, maininta jos teillä on jo valmis ajankohta mielessä tai tapahtuma mihin Kivakylä voisi soveltua. Voitte tehdä hakemuksen useamman toimijan kanssa yhdessä. Hakijan ei tarvitse olla välttämättä oikeustoimikelpoinen yhteisö. Hakijana ei voi olla kunta, mutta yhteistyö kunnan kanssa on sallittu.

  Hakemus on jätettävä sähköpostilla su 29.01.2023 mennessä otsikolla: Kivakylä hakemus osoitteeseen: kuninkaallinennukketeatteri@gmail.com

  Käymme tuotantotiimimme kanssa läpi ensimmäisen kierroksen hakemukset 31.1.2023 mennessä. Valitsemme mukaan n. 25 paikkakuntaa. Kiertue ajankohta 3.4 – 17.12.2023 välisenä aikana. 1.2 klo 17 pidämme valittujen kanssa yhteiskokoontumisen Google meetsissä.
  Kivakylä hakuaikaa on pidennetty 29.1.2023 asti 

    Takaisin