Ajankohtaista

 

  

 • Esityksiä Hämeenlinnan Linja-autoasemalla

   

  Kuninkaallinen Nukketeatteri valloittaa Hämeenlinnan Linja-autoaseman kulttuuritilan marraskuussa. Luvassa on esityksiä monipuolisesta ohjelmistosta koko perheelle aikuisyleisöä unohtamatta. Pitkästä aikaa näyttämölle pääsee Pinokkio jota on viimeksi esitetty Hämeenlinnassa vuonna 2019. Aikuisille on tarjolla musiikillinen näytelmä Yksiö. Poika ja Korppi sekä Saiturin joulu nähdään myös asemalla ja ne soveltuvat erinomaisesti myös aikuisille.

   

  Ensimmäisenä viikonloppuna 10.-11.11 Esitysviikot avaa aikuisille suunnattu tragikomedia Yksiö joka on kertomus yksinäisyydestä, paikalleen jämähtämisestä, elämän pelosta sekä hyvistä ja huonoista valinnoista. Laulaja-lauluntekijä Marko Haaviston musiikilla ja soitolla höystetyssä näytelmässä seurataan menneisyytensä tähtihetkeen jämähtäneen Rauno Lahtisen elämää. Näytöksiä on kolmena iltana 10. ja 11.11. sekä 18.11.

   

  Lauantaina 11.11 nähdään ulkomaillakin esitetty koskettava ja ajankohtainen Poika ja Korppi. Ystävyyttä, yksinäisyyttä ja sodasta selviämistä lapsen näkökulmasta käsittelevä näytelmä sulattaa katsojein sydämet. Antti Polameren tunnelmallinen, läpisävelletty musiikki, Hannu Räisän taidokkaasti rakentamat nuket ja Antti Kemppaisen kirjoittama humaani tarina koskettaa katsojia kaikissa ikäryhmissä.

   

  Seuraavana viikonloppuna 17. ja 18.11 asemalla nähdään monen vuoden jälkeen klasikkosatu Pinokkio. Puuseppä Gepetto veistää itselleen puisen pojan joka karkaa ja ajautuu jännittävälle matkalle. Seikkailullaan Pinokkio saa kokemuksia vilpistä ja sen seurauksista sekä oppii lopulta luottamaan itseensä että kuuntelemaan sydämensä ääntä.

   

  Marras-joulukuun taiteessa ohjelmassa on Saiturin Joulu. Charles Dickensin klassikkotarinasta dramatisoitu versio virittää katsojat lämpimään jouluiseen tunnelmaan. Esitys soveltuu kaiken ikäisille.

   

  Lippuja näytöksiin voi ostaa ovelta joka aukeaa n tuntia ennen näytöksen alkua tai ennakkoon kuninkaallisen nettisivujen kautta lippukaupasta. www.kuninkaallinennukketeatteri.fi/kalenteri

   

  Yksiö pe 10.11 klo 19 / la 11.11 klo 19 / la 18.11 klo 19 Liput 20 € / 18 €

  Poika ja Korppi la 11.11 klo 14 Liput 10 €

  Pinokkio pe 17.11 klo 18 / la 18.11 klo 14 Liput 10 €

  Saiturin Joulu to 30.11 klo 18 / pe 1.12 klo 18 Liput 10 €

   

  Lisätiedot: kuninkaallinennukketeatteri@gmail.com

    Takaisin